اولین فراخوان فناوری های ارتقا ایمنی، سلامت و شناسایی تقلبات محصولات غذایی
توضیحات رویداد

ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش ایمنی، سطح سلامت جامعه، و ممانعت از انجام تقلبات غذایی اقدام به برگزاری فراخوان در محورهای ذیل می نماید:

1- ارتقاء ایمنی محصولات غذایی با فناوری های نوین

روش­های مبتنی بر هوش مصنوعی، بینایی ماشین، پردازش تصویر، بسته بندی هوشمند، اتوماسیون

2- کاهش باقیمانده سموم و آلاینده ها در محصولات غذایی

جایگزین های زیستی جدید به منظور کاهش استفاده از سموم شیمیایی

پلتفرم های آموزشی، ترویجی و آگاهی بخشی

3- شناسایی و پیشگیری از تقلبات غذایی

روش های نوین برای ردیابی، نظارت ، آگاهی بخشی

4- کنترل کیفی، پایش، انبارش و فراوری خوراک دام، طیور و آبزیان

از جمله روش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی، پردازش تصویر، سیستم‌های حرارتی و نوری، کاربرد اشعه (ایکس،گاما، فرابنفش)

ویژگی طرح:

  • محصول/ موضوع به بلوغ فناوری رسیده و در مرحله تجاری سازی باشد (TRLو MRL)
  • قابلیت ایجاد جریان اقتصاد دانش بنیان (وجود بازار، سفارش و بازار صادراتی، صرفه جویی ارزی و ..)
  • ارجحیت در ایجاد کنسرسیوم یا همکاری های تجاری ملی و بین المللی
  • محصول/ موضوع دارای فناوری و نوآوری ویژه باشد

مهلت و نحوه ارسال:

از علاقمندان دعوت می‏شود پس از تکمیل پروپوزال (قابل دانلود از سایت agrifood.isti.ir) و ارسال آن به ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی در سامانه خدمت به آدرس Khedmat.isti.ir اقدام نمایند.

زمان: تا پایان شهریور ماه 1403

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن (7486) 88617480 -021 و یا ایمیل foodandagdep@gmail.com تماس حاصل فرمایید.

اهداف و دستاوردها

 ارتقاء ایمنی محصولات غذایی با فناوری های نوین، کاهش باقیمانده سموم و آلاینده ها در محصولات غذایی، شناسایی و پیشگیری از تقلبات غذایی و کنترل کیفی، پایش، انبارش و فراوری خوراک دام، طیور و آبزیان


برگزارکنندگان

اولین فراخوان فناوری های ارتقا ایمنی، سلامت و شناسایی تقلبات محصولات غذایی

مدت برگزاری:
دوره برگزاری:

تاریخ شروع: 1403/05/13
تاریخ پایان: 1403/06/31

ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی
اشتراک‌گذاری


اطلاعات تماس

(7486) 88617480 -021


آدرس رویداد

agrifood.isti.ir


پوستر
پوستر - اولین فراخوان فناوری های ارتقا ایمنی، سلامت و شناسایی تقلبات محصولات غذایی