ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش ایمنی، سطح سلامت جامعه، و ممانعت از انجام تقلبات غذایی اقدام به برگزاری فراخوان در محورهای ذیل می نماید:
1- ارتقاء ایمنی محصولات غذایی با فناوری های نوین
روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی، بینایی ماشین، پردازش تصویر، بسته بندی هوشمند، اتوماسیون
2- کاهش باقیمانده سموم و آلاینده ها در محصولات غذایی
جایگزین های زیستی جدید به منظور کاهش استفاده از سموم شیمیایی
پلتفرم های آموزشی، ترویجی و آگاهی بخشی
3- شناسایی و پیشگیری از تقلبات غذایی
روش های نوین برای ردیابی، نظارت ، آگاهی بخشی
4- کنترل کیفی، پایش، انبارش و فراوری خوراک دام، طیور و آبزیان
از جمله روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی، پردازش تصویر، سیستمهای حرارتی و نوری، کاربرد اشعه (ایکس،گاما، فرابنفش)
ویژگی طرح:
- محصول/ موضوع به بلوغ فناوری رسیده و در مرحله تجاری سازی باشد (TRLو MRL)
- قابلیت ایجاد جریان اقتصاد دانش بنیان (وجود بازار، سفارش و بازار صادراتی، صرفه جویی ارزی و ..)
- ارجحیت در ایجاد کنسرسیوم یا همکاری های تجاری ملی و بین المللی
- محصول/ موضوع دارای فناوری و نوآوری ویژه باشد
مهلت و نحوه ارسال:
از علاقمندان دعوت میشود پس از تکمیل پروپوزال (قابل دانلود از سایت agrifood.isti.ir) و ارسال آن به ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی در سامانه خدمت به آدرس Khedmat.isti.ir اقدام نمایند.
زمان: تا پایان شهریور ماه 1403
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن (7486) 88617480 -021 و یا ایمیل foodandagdep@gmail.com تماس حاصل فرمایید.
ارتقاء ایمنی محصولات غذایی با فناوری های نوین، کاهش باقیمانده سموم و آلاینده ها در محصولات غذایی، شناسایی و پیشگیری از تقلبات غذایی و کنترل کیفی، پایش، انبارش و فراوری خوراک دام، طیور و آبزیان
اولین فراخوان فناوری های ارتقا ایمنی، سلامت و شناسایی تقلبات محصولات غذایی
مدت برگزاری:دوره برگزاری:
تاریخ شروع: 1403/05/13
تاریخ پایان: 1403/06/31
ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی
(7486) 88617480 -021
agrifood.isti.ir